STICHTING HEART FOR AFRICA

Als wij naar Afrika reizen, nemen wij altijd zo veel mogelijk kleding en schoenen mee om weg te geven. In 2014 hadden we zelf te weinig om weg te geven en plaatsten we een oproep voor gebruikte schoenen op Facebook. Daar werd royaal gehoor aan gegeven. Wij vertrokken met 56 paar schoenen richting Zimbabwe.

In 2015 kwam het idee om het groter aan te pakken en zo is Heart for Africa ontstaan. Ons doel is om elk jaar meer schoenen naar Zimbabwe te krijgen. 60% van de bevolking in Zimbabwe kan zich geen schoenen veroorloven.

U kent het wel, u ziet een paar mooie schoenen en koopt ze. Uw oude, nog in prima staat zijnde schoenen, staan vervolgens jaren ongebruikt in de kast. Heart for Africa is op zoek naar die schoenen. Kom ook in actie en breng uw nette gebruikte schoenen naar Art of Africa, Hekelstraat 20 in Alkmaar. Voor het transport van uw schoenen naar Afrika vragen wij een bijdrage van 1 euro per paar schoenen. Een foto van de nieuwe blije eigenaar met uw schoenen kunt u straks hier terugvinden.

1000 paar schoenen

Kunt u ons helpen?

Maak iemand blij...

en verander hun leven

...met uw oude schoenen!

Doneer ze nu

Wat hebben wij nodig?

Schoenen, geld, hulp...u kunt voor ons veel betekenen!

Contact ons via:

info@heartforafrica.nl

Uw kunt uw schoenen brengen naar ons verzamelpunt:

Art of Africa Galerie
Hekelstraat 20
1811 BM Alkmaar

072-5127857

http://www.artofafrica.nl

U kunt ons ook steunen door een donatie te maken.
NL10 SNSB 0937 0085 32
Stichting Heart for Africa

Vind ons ook via:
https://www.facebook.com/HeartforAfrica.nl/